Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen

Gepubliceerd op: 27 juni 2017 08:54

Speciaal voor liefhebbers van luisterboeken hebben we deze zomer vijf toptitels beschikbaar die voor iedereen, leden en niet-leden, te beluisteren zijn.

Dit zijn:

• Paul van Loon – Dolfje Weerwolfje, volle maan (vanaf juni t/m aug)
• John Flanagan – De Grijze Jager, de vroege jaren, deel 1 (vanaf juni t/m aug)
• Suzanne Vermeer – Hittegolf (jul t/m aug)
• Rosita Steenbeek – Rose (jul t/m aug)
• Lieneke Dijkzeul – Dagen van schaamte (jul t/m aug)

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie titels te beluisteren die perfect zijn voor de zomervakantie. Denk bijvoorbeeld aan Birk van Jaap Robben, Een liefde in Rome van Mark Lamprell of Mees Kees op de kast van Mirjam Oldenhave. Start vandaag nog met luisteren en download de LuisterBieb op uw telefoon of tablet. Laat het VakantieLuisteren maar beginnen!

Over de LuisterBieb

De LuisterBieb biedt volop luisterplezier voor jong en oud. Met honderden luisterboeken in allerlei genres is er voor ieder wat wils. Een groot aantal luisterboeken is ook gratis voor niet-bibliotheekleden beschikbaar – deze zijn te herkennen aan het grijze label. Meer weten over de LuisterBieb? Kijk op www.onlinebibliotheek.nl/luisterbieb.