Voorlezen in de bieb

Gepubliceerd op: 19 juli 2017 11:38

Op 29 september beginnen we weer met voorlezen. Voorheen was het voorlezen op de laatste donderdag van de maand, vanaf 29 september zal dat elke laatste vrijdag van de maand zijn. Baby's, peuters en kleuters kunnen dan genieten van een voorleesverhaal. Samen brengen we steeds een ander prentenboek tot leven!

De voorleesochtenden vinden van 11.00 uur tot 11.30 uur plaats op de 1ste verdieping in de Bibliotheek te Barneveld. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig. De toegang is gratis.

Boekstart-activiteitenprogramma

Het maandelijks voorlezen in de bieb is onderdeel van het BoekStart-programma. In dit programma zijn uiteenlopende activiteiten voor kinderen tot en met 4 jaar en hun ouders opgenomen. Andere activiteiten die op de agenda staan, zijn: een voorleesfeestje rondom het Prentenboek van het Jaar 2018, een Meet & Greet met Dikkie Dik en het verjaardagsfeest van Nijntje. Een compleet overzicht van activiteiten vindt u hier.