Website Taalhuis geactiveerd

Gepubliceerd op: 5 september 2018 14:14

In de Week van de Alfabetisering is de website van het Taalhuis Barneveld, dat 7 november aanstaande wordt geopend in de Bibliotheek, live gegaan. Mensen die moeite hebben met taal , doorverwijzers en vrijwilligers zullen op deze website de noodzakelijke informatie kunnen vinden om laaggeletterdheid in Barneveld tegen te gaan en te voorkomen.

Taalhuis 7 november van start

De komende weken wordt de website verder aangevuld met informatie en zal taalhuiscoördinator Jelly van Rinsum de voorbereidingen treffen voor de start van het Taalhuis. Vanaf eind oktober worden de openingstijden van het Taalhuis bekend gemaakt en op 7 november wordt het Taahuis feestelijk geopend in de Bibliotheek Barneveld.

Het Taalhuis is een initiatief van gemeente Barneveld en bij het opstellen van de visie en de voorbereidingen voor de uitrol zijn vele organisaties uit Barneveld betrokken. Kijk voor meer informatie op www.taalhuisbarneveld.nl