Win-actie: Online 'ontmoeting' met Karin Slaughter

Gepubliceerd op: 3 juni 2020 13:25

De wereldberoemde schrijfster Karin Slaughter zou 13 juni naar onze Bibliotheek komen voor de promotie van haar nieuwe boek 'Verzwegen'. Doordat de corona uitbrak werd het helaas geannuleerd. Samen met Bruna Barneveld en Harper Collins bedachten we een leuk en exclusief alternatief waar jij ook bij kunt zijn! 100 inwoners van de gemeente Barneveld kunnen de schrijfster online 'ontmoeten' op zaterdag 14 juni om 20.30 uur. Hiervoor moet je een gesigneerd boek kopen bij Bruna Barneveld

25 deelnemers maken kans op deelname!

Maar dat is nog niet alles. Van de 100 deelnemers maken 25 bibliotheekleden kans om hier ook bij te zijn. Het enige dat je hoeft te doen is lid te zijn van de Bibliotheek, een originele vraag in te sturen en het bericht te delen op je eigen kanaal. Op woensdag 10 juni worden de 25 winnaars bekend gemaakt!

Wat moet je doen?

- Je kunt aantonen dat je lid bent van de Bibliotheek
- Bedenk een originele vraag die jij Karin Slaughter wil stellen.
- Schrijf de vraag in de comments op social media.
- Like en deel dit bericht op Facebook of Instagram. Wil jij zeker zijn van een plekje?
- Heb je geen Facebook of Instagram? Stuur dan de vraag naar info@bibliotheekbarneveld.nl

Wil je zeker zijn van en plekje?

Koop dan het gesigneerde boek 'Verzwegen' van Karin bij Bruna Barneveld en krijg een persoonlijke link om dit exclusieve online evenement bij te wonen! 

Hulp in de Bieb

Heb je nog nooit een online evenement gevolgd en weet je niet hoe dat moet? Doe toch mee en kom 13 juni 's avonds naar de Bibliotheek, wij helpen je graag!