Word lid van de Bieb van Nu

Gepubliceerd op: 12 december 2019 12:54

In november startte de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. Het motto van deze campagne luidt: ‘De Bieb van Nu’. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar een plek waar boeken je boeken kunt lenen, maar ook waar je de gelegenheid krijgt om te ontdekken, te ontmoeten & te ontspannen. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeautje. Deze actie loopt tot 15 januari 2020.

De Bieb van Nu

De meeste mensen associëren de Bibliotheek met boeken, rust en ruimte. Steeds meer en meer ontwikkelt ‘De Bieb van Nu’ zich ook tot een plek om jezelf te kunnen ontwikkelen, te laten informeren, te kunnen studeren en elkaar te ontmoeten. Of je nu wilt leren hoe robotica werkt, je kennis wilt vergroten over werken met de computer, of wilt luisteren naar verhalen van bekende schrijvers; in de Bibliotheek kan het allemaal! De ‘Bieb van Nu’ is een veilige plek, toegankelijk voor iedereen, die je helpt bij het vergroten van jouw wereld.

Aanmelden en vragen

Wil je lid worden van de Bieb van Nu? Kijk dan op de websitepagina de Bieb van Nu van de Gelderse Bibliotheek. Ken je iemand - bijvoorbeeld een vader, moeder, dochter of zoon – die dol is op lezen, leren en ontdekken? Informeer hem of haar over onze actiepagina, of kom samen naar een van onze vestigingen.

Ons doel is dat ieder nieuw Bibliotheek-lid naar verloop van tijd kan zeggen: ‘I love de Bieb’.
Heb je nog vragen over deze wervingscampagne? Stuur dan een mail naar welkom@debiebvannu.nl.