Zomerlezen

Gepubliceerd op: 2 juni 2017 13:47

De zomer dient zich binnenkort weer aan! Tijd voor een aantal leuke activiteiten met de zomer als thema. Er is gedacht aan zowel jong als oud. Het wordt deze zomer dus extra leuk om naar de Bibliotheek Barneveld te gaan!

Kinderen 6-12 jaar

Op 13 juni begint zomerlezen weer voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zomerlezen is bedoeld om kinderen van groep 1 t/m 7 te stimuleren boeken te blijven lezen tijdens de zomervakantie. Lezen is leuk! Voorkom dus een ‘vakantiedip’ in de leesvaardigheid (en AVI-niveau) van uw kind. In de bibliotheek is een display ingericht met de mooiste en populairste boeken, speciaal voor zomerlezers! Als kinderen boeken komen lenen kunnen ze een zomerleestasje afhalen bij de balie en dit versieren.

VakantieBieb

De bibliotheek heeft een mooi zomercadeautje voor u! De VakantieBieb-app is gevuld met meer dan 60 e-books. De VakantieBieb is nu open voor de jeugd en 1 juli komen hier e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.