Resultaten eerdere onderzoeken

Sinds begin 2020 is de onderzoekswijze aangepast; de onderzoeken worden breed onder onze leden en onder niet-leden gehouden. Maar we willen je de uitslagen van vorige onderzoeken niet onthouden:

Onderstaand vind je een selectie van onderzoeken in de afgelopen paar jaren die qua onderwerpen zeer gevarieerd zijn en het brede maatschappelijke karakter en de diverse doelgroepen van de Bibliotheek belichten. Links vind je de meest recente resultaten uit diverse onderzoeken. Veel leesplezier!

Over de rapportage

De Bibliotheek Barneveld is samen met een aantal andere bibliotheken op de Veluwe per 1 januari 2015 aangesloten bij Biebpanel. De resultaten zijn een weergave van de gezamenlijke uitkomsten van de volgende bibliotheken:

• Cultura Ede
  • de Bibliotheek Scherpenzeel