Over Biebpanel

Biebpanel is een online onderzoeksplatform dat vier keer per jaar, namens de Bibliotheek, jouw mening vraagt over verschillende bibliotheekgerelateerde zaken. Deze resultaten geven ons de mogelijkheid, daar waar nodig, onze dienstverlening aan te passen en verbeteren.

Meld u aan voor Biebpanel!

Resultaten eerdere onderzoeken

Onderstaand vind je een selectie van onderzoeken in de afgelopen paar jaren die qua onderwerpen zeer gevarieerd zijn en het brede maatschappelijke karakter en de diverse doelgroepen van de Bibliotheek belichten. Links vind je de meest recente resultaten uit diverse onderzoeken. Veel leesplezier!

Over de rapportage

De Bibliotheek Barneveld is samen met een aantal andere bibliotheken op de Veluwe per 1 januari 2015 aangesloten bij Biebpanel. De resultaten zijn een weergave van de gezamenlijke uitkomsten van de volgende bibliotheken:

• Cultura Ede
  • de Bibliotheek Scherpenzeel