Hulp bij het abonnement

Alle informatie over jouw abonnement vind je bij de veelgestelde vragen hieronder.


Over jouw abonnement

Wat zijn de voorwaarden van mijn abonnement?

Je leest de voorwaarden van je abonnement in het Uitleenreglement.

Kan ik met mijn abonnement e-books lenen?

Met alle abonnementen, behalve het Proef-/Vakantie abonnement, kun je e-books en luisterboeken lenen. Wel zit er verschil in het aantal dat je per keer kunt lenen. Bekijk hiervoor de bijzonderheden per abonnement in het overzicht.

Wat doe ik als ik mijn bibliotheekpas kwijt ben?

Bent je jouw pas kwijt? Je kunt dan het best contact opnemen met de Bibliotheek Barneveld via de mail info@bibliotheekbarneveld.nl .nl of telefonisch (0342) 403 483

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Je kunt je wijzigingen doorgeven in Mijn Bibliotheek.

Kan ik overstappen op een ander abonnement?

Ja dat kan. Wanneer je huidige abonnement bijna afloopt kunnen we deze omzetten naar een andere. Neem hiervoor op tijd contact op met onze medewerkers via (0342) 403 483 of kom langs in de Bibliotheek tijdens de bemande uren. Bekijk deze bij onze informatie over de vestigingen.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wil je je abonnement opzeggen? Vul dan uiterlijk een maand voordat je huidige abonnement afloopt het opzegformulier in. Jouw abonnement zal dan niet automatisch met nog een jaar verlengd worden. Je kunt ook langskomen bij de Bibliotheek Barneveld en hier het formulier invullen. Voor het invullen van het formulier hebben wij wel je volledige gegevens nodig, inclusief je bibliotheekpasnummer.

Ben je te laat met opzeggen? Dan geldt een opzegtermijn van één maand. Je betaalt vervolgens de volledige jaarlijkse contributie. Binnen twee maanden krijg je het resterende bedrag (van de overige 11 maanden) terug op je rekening gestort.

Tussentijdse opzegging in het eerste abonnementsjaar is niet toegestaan; er wordt in dat geval ook geen restitutie van abonnementsgelden verleend.


Nog geen lid?

Welke abonnementen zijn er?

De Bibliotheek Barneveld heeft verschillende abonnementsvormen. Ontdek hier welk abonnement het best bij jou past.

Kan ik online lid worden?

Ja, dat kan. Ontdek eerst welk abonnement het best bij je past en klik op de knop Ik word lid. Dan meld je je aan. Wanneer je je pas komt ophalen neem je je legitimatiebewijs mee. Dan wordt de aanmelding pas definitief.

Kan ik in de Bibliotheek terecht zonder lid te worden?

Ja, uiteraard. De Bibliotheek wil een plek zijn waar je ook terecht kunt om andere mensen te ontmoeten, te studeren, te werken, koffie te drinken of een tijdschrift of krant te lezen. Je bent van harte welkom!

Kan ik iemand een Bibliotheekcadeaubon geven?

Jazeker! Wat leuk dat je overweegt om iemand een Bibliotheekcadeaubon te geven. Voor een bijvoorbeeld verjaardag, met Kerst of voor moederdag. De cadeaubon is vanaf €35,50 te verkrijgen. De cadeaubon is te verkrijgen bij de balie bij de Bibliotheek Barneveld. Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op